Sådan udelukker du en fil, mappe eller trusseltype fra scanning

Hvis du vil udelukke en fil, mappe eller trusseltype fra scanning:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Gå til SikkerhedsindstillingerUndtagelser og handlinger ved objektdetektering.
  4. Klik på linket til Administrer undtagelser for at åbne Undtagelser.
  5. Klik på knappen Tilføj.
  6. Tilføj en ekskludering på en af følgende måder:
    • Klik på Gennemse og vælg den mappe eller fil, du vil udelukke fra scanning. Klik på knappen Vælg.
    • I feltet Fil eller mappe skal du indtaste det fulde navn eller masken for filen eller mappen.
    • I feltet Objekt skal du indtaste det fulde navn eller masken for trusselstypen i overensstemmelse med Kaspersky-klassificeringen af det opdagede objekt.
    • Hvis du udfylder begge felterne Fil eller mappe og Objekt, scannes den angivne fil eller mappe ikke for den angivne trusseltype.
    • I feltet Hash for fil skal du indtaste hashen, hvis du ønsker, at filer skal udelukkes fra scanning efter deres hashes.
  7. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for beskyttelseskomponenter, som udelukkelsesreglen ikke må gælde for. Indtast en kommentar, hvis du har lyst.
  8. Vælg statussen Aktiv for reglen, og klik på Tilføj.

Angivne objekter er udelukket fra scanning.

For at få flere detaljer om indstillingerne kan du kontrollere vinduet Undtagelser og handlinger ved objektdetektering